luni, 1 aprilie 2013

Cele mai bune cepe coapte din lume


Am gasit-o! Cea mai buna reteta cu ceapa — e uimitoare, autentica si absolut miraculoasa! Mie îmi place s-o servesc cu cod, dar e la fel de buna si cu pui fript. Trebuie s-o încercati!
Oamenii se întreaba mereu cum sa-si schimbe radical felul de a gati pentru a face meniurile mai interesante. Sau, poate, putin mai sanatoase.
Iata, în cele ce urmeaza, raspunsul: un mic, dar foarte concentrat capitol despre legume. Chiar daca devin ceva mai eclectic odata cu trecerea timpului, metodele mediteraneene de preparare si condimentare a legumelor ramân favoritele mele. Iar retetele cu legume din acest capitol sunt cu adevarat exceptionale. Ele reflecta destul de mult stilul britanic modern, prin feluri de mâncare de genul: piure de mazare cu menta, piure de telina sau cele mai bune cepe coapte din lume.

Chiftele de ricotta si spanac


Cand eram mica stiu ca nu ma impacam deloc cu legumele si mai ales cu cele verzi chiar aveam o problema. Acum ma gandesc ca daca mama mi-ar fi facut aceste chiftele cu siguranta as fi inceput sa mananc spanac mult mai devreme.


Va sfatuiesc din tot sufletul sa le incercati atat pentru voi cat si pentru copilasii mai mofturosi care nu prea papa ce e verde. Sunt absolut minunate!!! Daca nu aveti ricotta o puteti inlocui cu urda iar parmezanul cu un cascaval mai uscat foarte fin ras.